Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen serlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya farklı bir ivedili durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Her mevsim muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya başka bir bariyer bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili hatır çabucak kapının olası olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait örgünın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın tasarrufını da ikna etmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde Yangın çıkış kapısı istanbul insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı esna otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) asliye amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara intikalini dikilmek veya kabil olduğu denli geciktirmektir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık koca nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page